ΓυναίκαΜόδα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει για πρώτη φορά εάν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνάντησε στις Σπέτσες ο Γιώργος Λιάγκας για μια συνέντευξη στο «Πρωινό» του ANT1.

Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που είχαν μετά την κουβέντα τους, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να καλέσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να τον ρωτήσει ευθέως αν θα τραγουδήσει στον γάμο του στις 28 Αυγούστου στην Κρήτη.

«Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος και πότε είναι. Δεν είχε προσκληθεί, σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πάρει πρόσκληση. Δεν το ήξερε καν ο άνθρωπος. Τώρα του έκανε πρόσκληση, για πρώτη φορά, on camera. Είναι μη προετοιμασμένο ενσταντανέ, καθόμαστε και τρώμε», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας πριν την προβολή του αποσπάσματος.

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο….»,  είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά», απάντησε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα στο τηλέφωνο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button