ΓυναίκαΜόδα

Χρήστος Μάστορας: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Μαρινέλλα και η υπόσχεση που της έδωσε

Ο Χρήστος Μάστορας επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/4 το νυχτερινό μαγαζί όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η Μαρινέλλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τους συνεργάτες του, παρακολούθησε με θαυμασμό το πρόγραμμα της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας και η Μαρινέλλα, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια μεγάλη συζήτηση, κάτι που ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τα social media.

Ο Χρήστος Μάστορας στην δημοσίευση που έκανε ποζάρει αγκαλιά με την Μαρινέλλα, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης πέρα από το «ευχαριστώ» για τη ζεστασιά της, της έδωσε και μια υπόσχεση για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε: «Είπαμε πολλά που δεν λέγονται.. Ειπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!! Κυρία Μαρινέλλα , σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε. Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button