Τεχνολογία

Μόνο στην Αμερική αυτά: Ο οδηγός που «τρομοκρατεί» τους αστυνομικούς έδωσε συνέντευξη στο Youtube

Του Γιώργου Παλληκάρη

Πρωτόγνωρα πράγματα βιώνουμε από την ημέρα που τα social media έχουν μπει στη ζωή μας. Η σημερινή ιστορία είναι ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα καθώς στην πλατφόρμα του Youtube παραχώρησε συνέντευξη (με καλυμμένα φυσικά τα χαρακτηριστικά του), ο άνθρωπος που έχει βαλθεί να τα βάλει με όλη την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωστό με το ψευδώνυμο “Squeeze.Benz” και “Slow benz”, ο συγκεκριμένος οδηγός έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο με τον ίδιο να πραγματοποιεί προκλητικά επικίνδυνες οδηγικές μανούβρες μπροστά σε περιπολικά και να επιζητά την καταδίωξή του, από την οποία καταφέρνει να διαφεύγει συνεχώς.

Ο συγκεκριμένος όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά συμφώνησε σε μια συνέντευξη με έναν άλλο YouTuber γνωστό ως Tommy G, ο οποίος ειδικεύεται σε βίντεο τύπου ντοκιμαντέρ. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζήτησε τις μεθόδους αποφυγής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, εξήγησε την αυτοπεποίθησή του σε αυτό και δήλωσε γιατί πιστεύει ότι η οδήγησή του ενέχει ελάχιστο κίνδυνο.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως τον No1 καταζητούμενο οδηγό στη Νέα Υόρκη και για να αποδείξει τις… ικανότητες του, στα πλαίσια της συνέντευξη, παίρνει τον Tommy G μαζί του μία βόλτα με την πειραγμένη Lamborghini Urus του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυό τους καλύπτουν διάφορα θέματα, όπως το πώς καταφέρνει να αποφεύγει τις 25.500 και πλέον κάμερες στη Νέα Υόρκη. “Αν πάω να το σκάσω από τους αστυνομικούς, θα φροντίσω να έχω είτε αλλαγμένες πινακίδες είτε καθόλου πινακίδες”, λέει.

Πώς καταφέρνει να αποφεύγει την αστυνομία παρά τα εγκλήματα που διαπράττει πίσω από το τιμόνι; Ο ίδιος λέει πως τα αυτοκίνητα του έχουν πολύ μεγαλύτερη τελική ταχύτητα από τα περιπολικά και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει στην εθνική οδό να πατήσει τέρμα γκάζι και να εξαφανιστεί.

Εκτός από την υπερβολική ταχύτητα και την αλλαγή των πινακίδων του, προφανώς οδηγεί πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα. Ο Benz νοικιάζει συνέχεια διαφορετικά αυτοκίνητα και αναφέρει πως το να κάνεις μακροχρόνιες ενοικιάσεις είναι απλά μια πολύ καλύτερη επιλογή. Έτσι, η εύρεσή του δεν είναι τόσο απλή όσο ο εντοπισμός ενός μόνο αυτοκινήτου. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι κάποτε ξεπέρασε ένα ελικόπτερο επειδή το όχημά του είχε μεγαλύτερη τελική.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button