Αθλητικά

Μπαφές σε Γιαννακόπουλο: «Οι Αγγελόπουλοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις αναρτήσεις που κάνει»

Ο Χρήστος Μπαφές απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην κλήρωση των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τον Αθλητικό Διευθυντή των Πειραιωτών να αναφέρει πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη των «πράσινων» για τις αναρτήσεις του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές είχαν έναν έντονο διάλογο κατά την διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε πως επιθυμεί τα αδέλφια Αγγελόπουλοι να είναι καλά, με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος οι δυο πλευρές να έρχονται σε σύγκρουση.

Στο σημείο αυτό ο Χρήστος Μπαφές θέλησε να απαντήσει, με τον ίδιο να αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχουν κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, για τις αναρτήσεις που κάνει.

Μάλιστα ο ίδιος επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενδιαφέρονται για όσα γίνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Η τοποθέτηση του Αθλητικού Διευθυντή των Πειραιωτών

«Οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους.

Δεν σηκώνουμε σκόνη. Επίσης όταν λες για τους δημοσιογράφους δε στα μετέφεραν καλά.

Δεν τους κόψαμε γι’ αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ.

Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπαφές.

 

To άρθρο Μπαφές σε Γιαννακόπουλο: «Οι Αγγελόπουλοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις αναρτήσεις που κάνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button