ΓυναίκαΜόδα

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του στο τραγούδι, στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega», αλλά και στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την περίοδο την οποία υπήρξε ζευγάρι με την παρουσιάστρια του ANT1.

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε: «Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός».

Για την πρόσφατη δήλωσή που έκανε στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθαρίζει: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του».

Τέλος για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Ναι, στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button