ΓυναίκαΜόδα

Κώστας Σλούκας: Ο παίκτης που έστειλε στον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης – Ο παραμυθένιος γάμος με τη Μαρία Δαρσινού και τα δυο παιδιά

Ο Κώστας Σλούκας, η ηχηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Ιούλιο του 2023, έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε ένα ακόμη κεφάλαιο στη θρυλική καριέρα του, ως MVP του Final Four 2024 καθώς οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια νίκη με 80-95 επί της προηγούμενης πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης, στην Uber Arena του Βερολίνου.

Φυσικά από το πλευρό του στο γήπεδο δεν έλειπε η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα υπέροχο κοριτσάκι και περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες και το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα είναι αγόρι.

 

@euroleague Sloukas celebrates with his family after helping @Panathinaikos BC after helping the greens reach Final Four 🫶☘️ #finalfour #playoffs #celebration #euroleague #oaka #athens ♬ som original – SK Music🎧

Με το που τέλειωσε ο ιστορικός αυτός αγώνας, ο Κώστας Σλούκας έτρεξε με ό,τι δυνάμεις του απέμειναν να αγκαλιάσει και να φιλήσει τρυφερά την εγκυμονούσα σύζυγό του!

Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού, θεωρούνται ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια στον χώρο του αθλητισμού.

Η Μαρία Δαρσινού και ο Κώστας Σλούκας γνωρίστηκαν όταν οι δύο τους ήταν μόλις 21 ετών όταν ήρθαν κοντά, μέσα από κοινές παρέες.

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, τον Ιούνιο του 2021, η Μαρία Δαρσινού και ο Κώστας Σλούκας, έκαναν τον πολιτικό τους γάμο.

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή ο πρώτος καρπός του έρωτα τους, η κόρη τους Βαλέρια.

 

Η βάφτιση της κόρης τους, έγινε στις 22/9/22. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα και η βαπτίστηκε με το όνομα Βαλέρια.

Στη βάφτιση της μικρής Βαλέριας είχαν δώσει το παρών και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ενώ από την ομάδα μπάσκετ το παρών έδωσαν οι ΜακΚίσικ, Λούντζης, Βεζένκοβ, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον  Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

 

Τον περασμένο Δεκέμβριο μια ακόμη ευχάριστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για τον Κώστα Σλούκα, αφού με μια ανάρτηση που έκαναν με τη σύζυγό του στο Instagram αποκάλυψαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, και θα αποκτήσουν έναν γιο.

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button