ΓυναίκαΜόδα

Μπάμπης Στόκας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Ο Μπάμπης Στόκας πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι δέχτηκε πρόταση να κατέβει στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο γνωστός καλλιτέχνης, μέλος των Πυξ Λαξ.

«Με 33 υποψηφίους-ες στο Ευρωψηφοδέλτιό της, η Πλεύση Ελευθερίας ξεκινάει έναν νέο αγώνα ενίσχυσης του κινήματος της Πλεύσης Ελευθερίας, με ξεχωριστές προσωπικότητες, αυτοδημιούργητους κι αυτόφωτους ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και από την Διασπορά. Άνθρωποι διαφορετικοί, από τους χώρους των Τεχνών, του πολιτισμού, των γραμμάτων, της εργασίας, των κινημάτων, του αθλητισμού, των επιστημών, άνθρωποι δημιουργικοί, με αγάπη την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, με κίνητρο την προσφορά και τη συμμετοχή, άνθρωποι με κοινωνική δράση που έχουν διακριθεί στα πεδία τους. Άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, αληθινοί, μαχητικοί, προσκαλούν καθένα και καθεμιά να εμπιστευθούν την Πλεύση Ελευθερίας και να της δώσουν Ισχυρή Εντολή, να δώσει Ζωή και στην Ευρωβουλή!

Ο Μπάμπης Στόκας είναι καλλιτέχνης, ερμηνευτής, συνθέτης, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ. Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με μεγάλους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς σκηνής όπως: Μίκη Θεοδωράκη, Νίκο Γκάτσο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Άλκη Αλκαίο, Μάνο Ελευθερίου, Γιώργο Νταλάρα, Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Sting, Eric Burdon, Mark Almond, Violent Femmes και πολλούς ακόμα. Συνεχίζει να τραγουδά σε όλο τον κόσμο τον πολιτισμό της χώρας του» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button