Αθλητικά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα στην Κ19 του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Youth League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Κ19 του Ολυμπιακού μετά την επική τους πρόκριση επί της Ναντ -στη διαδικασία των πέναλτι- στον τελικό του Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε 3-1 της Ναντ στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Youth League. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να… γράψουν ποδοσφαιρική ιστορία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού της ομάδας.

“Συγχαρητήρια! Σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία.

Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε” αναφέρει συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο που έγινε ο ημιτελικός και πανηγύρισε στο πλάι των παικτών του Ολυμπιακού.

To άρθρο Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα στην Κ19 του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Youth League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button