ΓυναίκαΜόδα

Κλέλια Ρένεση: «Δεν ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιζε φρουτάκια ο Κωνσταντίνος Πολυχρονοπούλος»

Σε podcast της Lifo μίλησε η Κλέλια Ρένεση, η οποία στήριξε ανοιχτά τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» που ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Δε μετανιώνω καθόλου που στήριξα τον “Άλλο άνθρωπο”. Έχω να σας πω ότι μόνο εγώ υπήρξα παρούσα σε δράσεις. ‘Έχουν μοιραστεί χιλιάδες μερίδες φαγητού. Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος λειτουργούσε ακριβώς έτσι όπως φαίνεται. Ό,τι λεφτά έπαιρνε, τα έδινε αμέσως. Μπροστά στα μάτια μου γινόντουσαν όλα αυτά.

Δεν έχω κανένα στρίμωγμα ψυχικό για το που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Κώστας Πολυχρονόπουλος. Δε ρώτησα ποτέ και δε με ένοιαξε ποτέ αν έπαιξε φρουτάκια, γαριδάκια, σοκολατάκια, αν τα έφαγε στα φρουτάκια, τα μαναβάκια… Έχω η ίδια πληρώσει λογαριασμούς ανθρώπων, έχω επισκεφθεί τους ανθρώπους αυτούς.

Δεν έδωσα στον Κώστα λεφτά, έπαιρνα τους λογαριασμούς και μου έλεγε “βάλε”… ήταν ένας συνδετικός κρίκος ταλαίπωρων ανθρώπων που δεν κατάφερε ποτέ το κράτος να βοηθήσει… Η εκκλησία κόβει απόδειξε; Φορολογείται;… Η αμέλειά του να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο λίγο πιο προστατευμένο έχει να κάνει και με το χαρακτήρα του…

Πάνε να χτυπήσουν αυτούς που δεν πάνε με το νόμο, γιατί αυτοί που πάνε με τον νόμο έχουν από πίσω κι άλλες πλάτες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button