ΓυναίκαΜόδα

Η Ναταλί Κάκκαβα παραιτήθηκε από τη θέση της Αντιδημάρχου στον Δήμο Σαρωνικού: «Δεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές»

Η Νάταλι Κάκκαβα με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, όπου είχε αναλάβει τη θέση της Αντιδημάρχου.

Η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία στις 17 Δεκεμβρίου είχε ορκιστεί μαζί με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στον Δήμο Σαρωνικού με Δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαχρήστου, μετά από έξι μήνες περίπου, αποφάσισε να παραιτηθεί τονίζοντας πως παρά την προσπάθειά της, υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν να την διαβάλουν γι’ αυτό και θα μιλήσει με αποδείξεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου.

Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε.

Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς, σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο …

Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες),από το Δήμαρχο και από ανθρώπους πέριξ αυτού.

Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημότες μας, αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες..

Η ηθική μου όμως, και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω..

Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία..

Γιατί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν, πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει..

Για το μόνο που νιώθω άσχημα, είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό, όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη.

Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές.. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα.

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη Θέση της Αντιδημάρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε..», έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button