ΓυναίκαΜόδα

Ηλίας Μαμαλάκης για την ενασχόληση της Βέφας Αλεξιάδου με την πολιτική: «Δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος ρωτήθηκε για το μέλλον του στην τηλεόραση αλλά και την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

«Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, πλέον είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σωστός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, για να γυρνούσα ξανά πίσω θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί υποφέρει οικονομικά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσον αφορά την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ), ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε:

«Λυπάμαι που το έμαθα. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής, έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Τώρα που έχει περάσει τα 80α να κατέβει στην πολιτική; Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button