ΓυναίκαΜόδα

Γιάννης Στάνκογλου: Τρελαμένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό της Euroleague – Το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR σήκωσε το βράδυ της Κυριακής (26/05) το 7ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του στο Βερολίνο, καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν στο Βερολίνο για να δουν από κοντά την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να διεκδικεί τον τίτλο της Euroleague. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Στάνκογλου, που βρέθηκε στο Βερολίνο με τον γιο του και ήταν εκστασιασμένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο γνωστός ηθοποιός, ντυμένος στα πράσινα τραγούδησε με πάθος το γνωστό πράσινο σύνθημα για το “χόρτο μαγικό”, ενώ βίντεό του ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague στο Instagram.

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ο Γιάννης Στάνκογλου μπήκε στο γήπεδο και συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο φωτογράφισε με τον γιο του.

Να σημειώσουμε πως στις 11:00 ώρα Ελλάδας σήμερα (27/5) θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα, στις 13:30 το μεσημέρι. Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button