Τεχνολογία

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Στις 20:30 η σέντρα του ντέρμπι – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Στις 20:30 (Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Oι δύο ομάδες προέρχονται από τους αγώνες ρεβάνς για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League και με διαφορετικά συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη γνωρίζοντας την ήττα στην Τούμπα με 2-0 από την Κλαμπ Μπριζ κι ενώ είχε προηγηθεί εκείνη με 1-0 στο Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, πήρε παλικαρίσια πρόκριση στην Πόλη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι, με «ήρωα» τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Μετά τα ευρωπαϊκά τους ματς αμφότεροι έστρεψαν το βλέμμα τους στο αποψινό ματς, που είναι αρκετά σημαντικό στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προέβη σε ροτέισον μετά τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, δίνοντας φανέλα βασικού στους Κίνι, Ρέτσο, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Μαρτίνς και Ναβάρο.

Με αλλαγές θα παραταχθεί στο Φάληρο όμως και ο ΠΑΟΚ, με τον Σάστρε να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Οζντόεφ να αγωνίζεται μαζί με τον Μεϊτέ στα χαφ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Όρτα, Μαρτίνς, Ποντένσε, Ναβάρο

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button