ΓυναίκαΜόδα

Βάσω Μαζωνάκη – Πρώην συνεργάτιδα της αποκαλύπτει: «”Κρέμασε” την επιχείρηση και άφησε χρέη»

Στο «Πρωινό» μίλησε πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη, η οποία αναφέρθηκε στην επιχείρηση που διατηρούσε η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, την οποία εγκατέλειψε αφήνοντας οικονομικές εκκρεμότητες.

«Συντελέσαμε σε μια κοινή επιχείρηση, αποφάσισε να φύγει “κρεμώντας” εμένα και την επιχείρηση αυτή. Απαίτησε να πάρει τα λεφτά τα οποία δεν μπορούσαν να επιστραφούν γιατί ήταν σε λειτουργία η επιχείρηση.

Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας και όταν τέθηκε θέμα από εμένα για την εκκαθάριση, το τι δόθηκαν, το τι έξοδα υπάρχουν και το τι θα πρέπει να δώσει, τελικά αποχώρησε γιατί δεν σύμφερε να δώσει τα λεφτά αυτά που υποτίθεται υπήρχαν σαν έξοδα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγε να τα διεκδικήσει λέγοντας πως αυτά τα χρήματα μου τα δάνεισε, όχι ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Εγώ απέδειξα ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Χαθήκανε χρόνια φιλίας».

«Το ξέρουμε χρόνια ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν προβλήματα», κατέληξε η πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη για τα δύο αδέλφια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button