Αθλητικά

Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες (Βίντεο)

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το χάος ξεκίνησε λίγο αφότου η 27χρονη Melina Logan φέρεται να πήρε ένα Civic για test drive από αντιπροσωπεία στο Μαϊάμι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Οι αρχές την πρόλαβαν γρήγορα, αλλά εκείνη αρνήθηκε να σταματήσει και αποφάσισε να οδηγήσει την αστυνομία σε καταδίωξη, αναπτύσσοντας ταχύτητες έως 145χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πλάνα από την dashcam που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, δείχνουν έναν αστυνομικό να καταδιώκει την Logan. Κάποια στιγμή, ο αστυνομικός συγκρούεται με το πίσω μέρος και το πλάι ενός άλλου περιπολικού της αστυνομίας που είναι σταθμευμένο στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, ενώ συνεχίζει την καταδίωξη. Παρά την πυκνή κυκλοφορία, η Logan φαίνεται να περνάει με επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα από άλλα αυτοκίνητα, προτού στρίψει στη Λ.Ε.Α.  με έναν αστυνομικό να την καταδιώκει.

Μετά από λίγο, το Civic συγκρούεται με το τσιμεντένιο διαχωριστικό καθώς η λωρίδα έκτακτης ανάγκης στενεύει, ενώ η καταδίωξη ολοκληρώνεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν  χτυπά στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και σταματά στην άκρη του αυτοκινητόδρομου.

Ο αστυνομικός που καταδιώκει τρέχει γρήγορα προς το αυτοκίνητο με το όπλο του προτεταμένο. Η δράστης φαίνεται να βγαίνει αργά από το αυτοκίνητο όμως ξαφνικά πηδάει στη λίμνη. Για κακή της τύχη υπήρχε ελικόπτερο των τοπικών μέσων ενημέρωσης που την παρακολουθούσε όταν βρισκόταν στο νερό και έτσι δεν άργησε να την ανασύρει η αστυνομία και να τη συλλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button