Μία μέρα μνήμης και συγκίνησης για τα Τέμπη

Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου την εκπομπή της «Καλύτερα δε Γίνεται», αναφερόμενη στη συμπλήρωση τριών ετών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Η παρουσιάστρια και η ομάδα της επικεντρώθηκαν στις εξελίξεις γύρω από τα μεγάλα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, με το κλίμα να είναι βαρύ και τη συγκίνηση διάχυτη σε όλη τη χώρα.
Στην έναρξη της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού τόνισε τη σημασία της ημέρας: «Η 28η Φεβρουαρίου είναι για εμάς στη χώρα μας συνδεδεμένη με τα Τέμπη. Είναι μία μέρα μνήμης, απώλειας και βαθιά συναισθηματική. Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την τραγωδία αυτή, η οποία δεν θα ξεχαστεί».
Η συγκινητική της τοποθέτηση υπενθυμίζει την ανάγκη να τιμάται η μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα.
Govastiletto.gr – Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, μην κρυβόμαστε τώρα»



