Αθλητικά

Champions League τελικό: Ατλέτικο – Ρεάλ 1-0 και πρόκριση για την «βασίλισσα» με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του Champions League, με τα ματς της Τετάρτης (12.03.2025) να στέλνουν τις Ρεάλ, Ντόρτμουντ, άστν Βίλα και Άρσεναλ. Θυμίζουμε ότι από την Τρίτη, την πρόκριση έχουν πάρει Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου.

Η… δράση στο αποψινό πρόγραμμα των «16» του Champions League ξεκίνησε με τη ρεβάνς, Λιλ – Ντόρτμουντ. Το ματς της Γερμανίας είχε μείνει στο 1-1, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν διπλό πρόκρισης (1-2)

Στη συνέχεια είχαμε τρία ματς, με πιο «λαμπερό» το Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης να οδηγείται στην παράταση μετά το 1-0 της κανονικής διάρκειας και την ομάδα του Αντσελότι να επικρατεί στα πέναλτι με 2-4. Στο ματς του «Μπερναμπέου» οι «μερένγκες» είχαν επικρατήσει με 2-1.

Στο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η Άστον Βίλα νίκησε με 3-0 την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη στην Αγγλία, έχοντας όμως ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη της με 3-1 στο Βέλγιο.

Τέλος, η Άρσεναλ έφερε 2-2 με την Αϊντχόφεν στο Λονδίνο, την οποία όμως είδε «διαλύσει» στο ματς της Ολλανδίας, με 7-1.

To πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς στη φάση των «16» του Champions League:

Τα ματς της Τετάρτης (12.03)

Λιλ – Ντόρτμουντ 1-2 (1-1)

Αστον Βίλα – Μπριζ 3-0 (3-1)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (1-2)

Αρσεναλ – Αϊντχόφεν 2-2 (7-1)

Τα αποτελέσματα στα ματς της Τρίτης (11.03)

Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα 3-1 (1-0)

Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4 πέν. (0-1 κ.α.) (1-0)

Ίντερ – Φέγενορντ 2-1 (2-0)

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 0-2 (0-3)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button