
Την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 που έγινε στο πλαίσιο της 35ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας παρακολούθησαν πολλοί Έλληνες επώνυμοι από διάφορους χώρους.
Ανάμεσα σε αυτούς και το ερωτευμένο ζευγάρι, Ίρις Δούλου και Αλέξης Παππάς.
Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Έφτασαν στον εμβληματικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, πιασμένοι αγκαζέ και πόζαραν με ευδιάθετοι στον φωτογραφικό μας φακό.
Η 24χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του TV Queen περιέγραψε την πρώτη τους γνωριμία που έγινε σε beach bar στην Ανάβυσσο και αποκάλυψε ότι έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συζούν.
«Ισχύει ναι, είμαστε μαζί με τον Αλέξη. Είμαστε καιρό μαζί απλά τώρα θελήσαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Γνωριστήκαμε σε ένα bech bar στην Ανάβυσσο. Δεν τον αναγνώρισα στην αρχή, γιατί έλειπα στο εξωτερικό. Δεν είδα ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είδα ένα ωραίο αγόρι. Μετά αφού γνωριστήκαμε το συνέδεσα ότι είναι εκείνος που είχα δει σε αποσπάσματα στο διαδίκτυο. Κάτι μου θύμιζε. Του είπα εκεί που μιλούσαμε και πίναμε καφέ ότι βγήκα πρόσφατα από ένα ριάλιτι και μου λέει: «Κι εγώ!». Είχε πολλή πλάκα. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, από τον Ιούλιο. Μένουμε μαζί», δήλωσε η Ίρις Δούλου.
Να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του συλλογή με τίτλο «Πρώτη Κυρία A/W 25-26». Mία συλλογή εμπνευσμένη από το εμβληματικό style των First Ladies, από την Jackie O μέχρι την Μelania Trump!
Φωτογραφίες: NDP photo agency