Αθλητικά

Κώστας Παπανικολάου πριν το Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού / ΦΩΤΟ KLODIAN LATO / EUROKINISSI




Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρεθεί σε λίγη ώρα (14/03/25, 21:15, Live από το Newsit.gr) στο παρκέ του ΣΕΦ για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην 29η αγωνιστική της Euroleague και λίγο πριν το ματς μίλησε για τη “μάχη” των δύο ομάδων.

Μιλώντας στο promo video της Euroleague για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο Κώστας Παπανικολάου σημείωσε ότι όταν ξεκινήσει το ματς, το μόνο που μετράει είναι η νίκη.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου

«Δεν υπάρχουν φιλίες. Παίζεις απλά για να κερδίσεις. Είναι το μόνο που έχεις στο μυαλό. Οι οπαδοί μας θέλουν να νικήσουν τους αντιπάλους τους και αντίστοιχα οι δικοί τους, εμάς. Η ατμόσφαιρα είναι λίγο πιο εχθρική.

Είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζεις είτε στο γήπεδο μας είτε στο δικό τους. Έχω μάθει όταν παίζουμε εκτός έδρας πως να “κλείνω” τον διακόπτη και να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι.

Θέλουμε να νικάμε κάθε φορά, όπως και ο Παναθηναϊκός, γιατί ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα, τον οργανισμό, τους οπαδούς αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός είναι και αυτός μια πολύ ισχυρή ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο κρίνονται στο τέλος και στις λεπτομέρειες, κάτι που ενθουσιάζει τους φιλάθλους, γιατί είναι μπάσκετ υψηλότατου επιπέδου».


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button