
Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της κόρης της.
«Είμαι αφοσιωμένη στην κορούλα μου, είναι 9 μηνών. Είμαι μαζί της 24 ώρες το 24ωρο και το απολαμβάνω. Το να κάνεις παιδιά σε μικρότερη ηλικία είναι πολύ καλό, έχεις την ενέργεια και τη διάθεση. Εγώ που έκανα παιδί μετά τα 40 είναι τόσο κατασταλαγμένο που πραγματικά το κάνω με όλη μου τη ψυχή. Μεγαλώνουμε μαζί. Ήθελα να κάνω παιδί για αυτό και έκανα κατάψυξη ωαρίων» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.
Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν είμαστε μαζί, δεν ζει στην Αθήνα. Έχουν βρεθεί οι ιδανικές συνθήκες. Υπάρχει θέληση και διάθεση και είναι δίπλα στο παιδί. Με έχει ενοχλήσει η προβολή της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν αλλά ίσως και εγώ δεν την προστάτευσα».
«Ήθελα η βάφτιση του παιδιού να έχει έναν κατανυχτικό χαρακτήρα. Ήμασταν μετρημένοι άνθρωποι, γύρω στους 7-8. Την ονομάσαμε Εμμέλεια», είπε η Ελισάβετ Σπανού.