Αθλητικά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή τους στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο “Καραϊσκάκης” (ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)




Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπόντο Γκλιμτ με 2-1 το βράδυ της Πέμπτης (13.03.2025) σε ένα κατάμεστο “Καραϊσκάκης”, δεν μπόρεσε να περάσει στους “8” του Europa League -έχοντας χάσει με 3-0 στο πρώτο ματς που έγινε στη Νορβηγια- αλλά κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών του.

Μέσα από μια ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους οπαδούς της ομάδας, που στάθηκαν στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των παικτών του.

“Σας ευχαριστούμε που ήσασταν παντού δίπλα μας σε όλο το ευρωπαϊκό μας ταξίδι!”, αναφέρει η ανάρτηση των Πειραιωτών.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button