Αθλητικά

Ο Νίκολα Μίροτιτς απέφυγε τα χειρότερα

Ο Νίκολα Μίροτιτς / Europa Press via AP




Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς απέφυγε τα χειρότερα, με τους γιατρούς να αποκλείουν την περίπτωση κατάγματος στο αριστερό ισχίο του.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Φενέρμπαχτσε, με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ να αποφεύγει τα χειρότερα.

Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μίροτιτς απέκλεισαν την περίπτωση κατάγματος στο αριστερό του ισχίο, ενώ σημείωσαν ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω ιατρικοί έλεγχοι.

“Ο παίκτης της Ολίμπια Μιλάνο Νίκολα Μίροτιτς υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων, οι οποίες απέκλεισαν κατάγματα στο αριστερό ισχίο του, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Φενέρμπαχτσε. Θα ακολουθήσουν περισσότερες ιατρικές εξετάσεις στις επόμενες ημέρες”, αναφέρει η ανακοίνωση των Ιταλών.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button