ΓυναίκαΜόδα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχα χωρίσει και είχα νεύρα, οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» ήταν ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τους γονείς του, αλλά και τη ζωή που έχει φτιάξει σήμερα.

«Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία του. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Και χαίρομαι που είναι περήφανοι και ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα.

Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική και ήταν προβληματισμένη. Τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη.

Νομίζω δε ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες… ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί, έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή.

Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, οπότε χαίρομαι γι΄αυτό. Αλλά το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή με έναν άλλο άνθρωπο, είναι τόσο ωραίο και δε θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν. Και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που αγωνίστηκα για αυτό το πράγμα που αγωνίστηκα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη έως το Ελσίνκι με το αυτοκίνητο έπειτα από έναν μεγάλο χωρισμό.

«Μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια. Κάθομαι και βλέπω το ιστορικό μου και υπάρχει ένα κενό από το 1997 έως το 2004. Δεν είχα πετάξει πουθενά. Τα αγαπώ πολύ. Έχω κάνει πολλά ταξίδια. Και με το αυτοκίνητο. Έχω πάει στο Ελσίνκι με το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Έχω πάει στη Μαδρίτη με το αυτοκίνητο και το άφησα στο αεροδρόμιο. Και από τη Μαδρίτη πέρασα στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης μόνος μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Το Θεσσαλονίκη – Ελσίνκι το έκανα μόνος μου και το Ελσίνκι – Θεσσαλονίκη με δύο κολλητούς μου. Είχα χωρίσει και είχα νεύρα. Οπότε πήρα το αμάξι και είπα οδηγήσω προκειμένου να μου φύγουνε. Ήμουνα καλύτερα, όμως σκέφτηκα “ωχ, τώρα πρέπει να γυρίσω πίσω”. Ήταν βαρύς ο χωρισμός».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button