ΓυναίκαΜόδα

Athens Fashion Week: Τι θα δούμε την 3η μέρα στο Ζάππειο Μέγαρο

Η 34η Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου με τα πρώτα shows να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να στέφονται με επιτυχία.

Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004 και την πραγματοποίησή τους στην παγκόσμια πρωτεύουσα μόδας, το Παρίσι, αυτή τη σεζόν η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας τιμά την αλληλένδετη σχέση μεταξύ μόδας και αθλητισμού.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, διάσημοι διεθνείς σχεδιαστές αλλά και νέα ταλέντα παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν στην Athens Fashion Week.

Τι θα δούμε τη 3η μέρα

Με το fashion brand από την Καλιφόρνια Bella Paradise που θα παρουσιάσει πολυτελή συλλογή με μαγιό πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ώρα έναρξης: 17.30

Στη συνέχεια, η σχεδιάστρια μόδας Daphne Valente θα παρουσιάσει την συλλογή “Lost my marbles” δηλώνοντας την ηχηρή της υποστήριξη στην επιστροφή των Ελγίνειων Γλυπτών στην Ελλάδα.

Ώρα έναρξης: 18.30

Θα ακολουθήσει η Ioanna Kourbela με την “The time is now”, SS’25 συλλογή. H επίδειξη μόδας θα παρουσιαστεί στο πολυμορφικό εκθεσιακό χώρο Metaphor.

Ώρα έναρξης: 19.30

Την μέρα θα κλείσει ο Paris Valtadoros με την συλλογή “Mystique” όπου το fashion show θα πραγματοποιηθεί στην ατμοσφαιρική και πανέμορφη λίμνη Βουλιαγμένης.

Ώρα έναρξης: 21.00

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button