Τεχνολογία

Όταν η Life Coach γίνεται Life Kots και δίνει λύση σε κάθε σου ανάγκη

Βρισκόμαστε κάπου στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2024. Η Μαρία (29 χρονών) και ο Γιάννης (32 χρονών) ετοιμάζονται -ο καθένας από την πλευρά του- για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

«Η αλήθεια να λέγεται, Γιάννη μου. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα οι συνθήκες στο σπίτι ήταν αποκαρδιωτικές από άποψη τεχνολογίας και συνεννόησης»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δίκαιο έχεις, Μαρία μου » απάντησε γεμάτος κατανόηση ο Γιάννης. «Η τηλεόραση, που είχαμε ήταν πολύ μικρή και δεν υποστήριζε καμιά έξυπνη λειτουργία. Τα χρώματα ήταν μουντά και όλο έχανε το σήμα. Άσε, που ο βηματομετρητής μου το είχε τερματίσει μιας και το τηλεχειριστήριο αρνιόταν να υπακούσει »

«Ναι…και αυτό, αλλά εγώ αναφερόμουν περισσότερο στον θόρυβο, που έκανε το παλιό ψυγείο και που αντί να το αλλάξουμε, μας αγόρασες ακουστικά ακύρωσης ήχου, ώστε να μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ. Ήσουν λίγο στον κόσμο σου

«Όμως τώρα; ε; Χάρη στη Life Kots του Κωτσόβουλου κατάλαβα ποιο ήταν το πραγματικό πρόβλημα και προχωρήσαμε σε άλλο επίπεδο τη σχέση μας με το ψυγείο…αθόρυβο, φιλικό προς το περιβάλλον και με άφθονο χώρο για μπύρες»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία χαμογέλασε και τον κοίταξε με γλυκό παράπονο «Πάντως, μην ξεχνάς τι είπε η Life Kots για την νέα μας τηλεόραση και τον έρωτά μας… να με κοιτάς όπως κοιτάς εκείνη όταν είναι ο Τελικός του Ευρωπαϊκού. Σύμφωνοι;»

«Αυτό το κάνω ήδη, γιατί είσαι η μοναδική μου αγάπη. Άλλωστε η πρόταση της Life Kots για την τηλεόραση ήταν καθαρό γκολ. Πέτυχε τα πάντα σε ίντσες, σε ανάλυση και στην πρόταση της για soundbar. Μπορεί να μην πάμε στην Γερμανία, αλλά θα είναι σαν να είμαστε εκεί»

Και ο Γιάννης συνέχισε «Βέβαια, πρέπει να ομολογήσω ότι η Life Kots με αφορμή τη διαρροή νερού απ’ το πλυντήριο, που της ανέφερα, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο κολλημένος με τη μπάλα είμαι. Ενώ εγώ της εξηγούσα ότι λίγα νερά δεν μπορούν να σταματήσουν τον αγώνα, αυτή με επανέφερε στην πραγματικότητα λέγοντάς μου ότι άλλο το γήπεδο και άλλο το πάτωμα της κουζίνας, όπου εκεί δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καθόλου νερά και ότι η σωστή κίνηση θα ήταν να μπω στις λευκές συσκευές του Κωτσόβολου για να βρω καινούργιο πλυντήριο.»

Ο Γιάννης αγκάλιασε την Μαρία: «Έχοντας την Life Kotς του Κωτσόβολου στη ζωή μας, αναβαθμίσαμε τις συσκευές μας, αλλά και τη σχέση μας και …με πλήρη υποστήριξη»

Η Μαρία τον φίλησε συμπληρώνοντας «Και περιμένω να έρθουν όλοι οι φίλοι σου με τις γυναίκες τους για να έχω και εγώ κερκίδα υποστήριξης

Αν και εσύ ψάχνεις μια καλύτερη ζωή μέσα από την τεχνολογία, τότε η Life coach γίνεται Life Kots, με τον Κωτσόβολο να αναλαμβάνει το ρόλο του ειδικού, δίνοντας λύση σε κάθε σου ανάγκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button