lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Ίαν Γκέλντερ – Είχε υποδυθεί τον Κίβαν Λάνιστερ στο Game of Thrones

Πέθανε σε  ηλικία 74 ετών ο ηθοποιός Ian Gelder, ο οποίος είχε ερμηνεύσει τον ρόλο του Κίβαν Λάνιστερ στη σειρά Game of Thrones.

Ο Ιαν Γκέλντερ, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε διαγνωστεί με καρκίνο του χοληδόχου πόρου, πέθανε τη Δευτέρα (06.05.2024) σύμφωνα με τον σύζυγό του Μπεν Ντάνιελς.

 Όπως ανέφερε για τον Ίαν Γκέλντερ ήταν ένας «υπέροχος ηθοποιός» και «απόλυτος βράχος» για εκείνον. Ο Ντάνιελς είπε ακόμα ότι ο επί 30 χρόνια σύντροφός του είχε αντιμετωπίσει την «τρομερή ασθένεια με μεγάλη γενναιότητα» και ότι είχε σταματήσει να εργάζεται για να τον φροντίζει. Όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτηση «ήταν ο πιο ευγενικός, γενναιόδωρος και αγαπητός άνθρωπος».

Ο Γκέλντερ εμφανίστηκε σε πέντε σεζόν του Game of Thrones ως Kevan Lannister, και πρόσφατα είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της σειράς ντετέκτιβ One Father Brown. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben (@bendanielsss)

Η καριέρα του Βρετανού ηθοποιού διήρκεσε δεκαετίες και περιλάμβανε πολλούς ρόλους μεταξύ των οποίων στο Doctor Who, Snatch και The Bill.

To άρθρο Πέθανε ο ηθοποιός Ίαν Γκέλντερ – Είχε υποδυθεί τον Κίβαν Λάνιστερ στο Game of Thrones δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button