ΓυναίκαΜόδα

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για το tweet του Elon Musk

Πριν από λίγες ώρες ο Elon Musk, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στην πλατφόρμα του Twitter/Χ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης ανήρτησε ένα βίντεο, που συγκρίνει με χιούμορ το πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα.

Σε αυτό πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελένη Τσολάκη, η οποία παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο πριν χρόνια τον καιρό στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day».

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Elon Musk βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, ίσως πίστεψε πως οι μετεωρολόγοι χορεύουν και τραγουδούν καθημερινά κατά την παρουσίαση του δελτίου πρόβλεψης του καιρού στην Ελλάδα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο σχόλιό του: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελένη Τσολάκη, η οποία αναφέρθηκε στο tweet του Elon Musk μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Έχει γίνει χαμός από χθες, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι και γνωστοί που είχα να ακούσω πάρα πολλά χρόνια για να μου πούνε για αυτό το σχόλιο».

Στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Μου σκάγανε μηνύματα και λέω θα είναι τρολ, μετά όσο περνούσε η ώρα, μου έστελναν κι άλλοι. Λέω, όλοι μαζί να είναι συνεννοημένοι, κάτι άλλο θα έχει γίνει. Μετά λέω δεν θα είναι ο επίσημος λογαριασμός του και όταν το βλέπω, λέω ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο ελληνικός καιρός εκεί που του αξίζει».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button