ΓυναίκαΜόδα

Χριστίνα Παππά: Το νέο της μήνυμα μετά την βίαιη επίθεση – «Στην εξέταση βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

Η Χριστίνα Παππά προσπαθεί να διαχειριστεί σωματικά αλλά και ψυχικά τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες ημέρες έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε τα ξημερώματα της Κυριακής 30/6 ένα νέο βίντεο στα social media και αποκάλυψε ότι μετά που εξετάσεις που έκανε, βρέθηκε κάτι στον αυχένα της από το τράνταγμα.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παππά αναφέρει: «Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει. Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω. Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Που να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button