Τεχνολογία

Χανιά: Συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ

Έρευνες σε όλη την Κρήτη πραγματοποιούν οι διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη δυο ατόμων οι οποίοι, φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση η οποία πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σε μινι μάρκετ στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας η σύλληψή τους καθώς ο ένας από τους δυο είχε και το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν 34χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος που φέρει διαμπερές τραύμα στο γόνατο από την σφαίρα, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο 58χρονος πατέρας , που είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 32χρονος αδελφός του που χτυπήθηκαν από ρόπαλο, μετά τις πρώτες βοήθειες και τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις επέστρεψαν σπίτι τους.

Παράλληλα, η ΕΡΤ έφερε στο φως και βίντεο – ντοκουμέντο από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς:

Υπενθυμίζεται, ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 δυο άτομα μπήκαν σε μινι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών και ξαφνικά  με ένα ρόπαλο επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια από την Συρία 34 και 32 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συμπλοκή συμμετείχε και ο πατέρας τους 58 ετών μέχρι που ξαφνικά ο ένας από τους δύο δράστες τράβηξε περίστροφο και πυροβόλησε δυο φορές με την μια σφαίρα να προκαλεί διαμπερές τραύμα στο πόδι του 34χρονου.

Αμέσως μετά και οι δυο βγήκαν από το κατάστημα, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της αιματηρής επίθεσης, ενώ όπως φαίνεται στόχος των δυο δραστών ήταν τα δυο αδέλφια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button