ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου»

Καλεσμένος στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη καριέρα του, τον Παντελή Παντελίδη αλλά και στις σχέσεις του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Έχω μία φωτογραφία που έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση για εμένα. Είναι πολύ ιστορική. Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε πολύ και με σεβόταν πολύ. Ήθελα να του δείχνω πράγματα. Ως ένα σημείο ο μέντοράς του. Ο Παντελής, όμως, αγαπούσε και είχε μεγαλώσει με τραγούδια τον Νότη Σφακιανάκη. Δεν θα έρθω σε ρήξη με τον Νότη, υπάρχει σεβασμός. Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε:

«Είναι κάποια στιγμή που είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τον μπερδεύουν και τσαντίστηκε. Τον ενόχλησε που του ακούστηκε τραγούδι ο Παντελίδης και του είπαν ρε Νότη έβγαλες τραγούδι; Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα Notis ησύχασε. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και μικροί μεγάλοι στα καφενεία. Ξεκίνησε ένα τέτοιο beef.. Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα, ήμουν δίπλα του».

«Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Ρέμος και στη συνέχεια μίλησε για τον ντόρο που υπήρξε με το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πασχαλινή διαφήμιση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button