Τεχνολογία

Φύλλο και φτερό το κινητό του τοπογράφου

Απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, από συγκεκριμένα πρόσωπα, εντόπισαν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δολοφονίας του στον πρώτο έλεγχο που έκαναν.

Η συσκευή θα γίνει «φύλλο και φτερό»

Τις επόμενες μέρες η συσκευή θα γίνει «φύλλο και φτερό» ώστε να αποκτήσουν στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών πλήρη εικόνα για το περιεχόμενο του. «Αυτό που πρέπει να εξετάσουμε είναι εάν αυτές οι απειλές σχετίζονται με τη δολοφονία» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας που έχει στρέψει το βλέμμα του προς το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος και σε τυχόν ανταγωνιστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, «στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν φτάσει πληροφορίες και για μια δημόσια απειλή σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου η οποία έγινε στη Μύκονο πριν από λίγο καιρό από συγκεκριμένο πρόσωπο». Όπως είναι φυσικό το άτομο αυτό είναι πολύ πιθανό να κληθεί το επόμενο χρονικό διάστημα να καταθέσει στις αρχές.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες – Παίρνουν καταθέσεις

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν τις έρευνες ενώ παίρνουν και καταθέσεις. Μέχρι αυτή την ώρα, περίπου 15 άτομα, εννέα από την Αθήνα και έξι από την Μύκονο, έχουν περιγράψει όσα γνώριζαν για το θύμα της δολοφονικής επίθεσης. «Δεν γνωρίζω τα επαγγελματικά του με λεπτομέρεια. Ξέρω όμως ότι ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όλους στο νησί. Ήταν προσιτός και πάντοτε ήθελε να κερνάει τους φίλους του και τους γνωστούς του” φέρεται να έχει πει ένας από τους ανθρώπους που κατέθεσαν.

Αμέσως μετά την κηδεία του 54χρονου άλλα δυο άτομα από την Μύκονο που θα έρθουν στην Αθήνα για να παραστούν στο «τελευταίο αντίο» αναμένεται να περάσουν και από τα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας στην επίσημη κατάθεση δεν κατονομάζει συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο ο επιχειρηματίας να ήταν σε κόντρα. Σε πληροφοριακό επίπεδο αρκετοί έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο το θύμα ήταν σε αντιπαράθεση, αλλά ακόμα δεν υπάρχει σε βάρος του κάποιο  χειροπιαστό στοιχείο.

Όσον αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό του ψυχρού εκτελεστή οι αστυνομικοί συνεχίζουν να μελετούν τα βίντεο από την περιοχή αλλά από κάποιο σημείο και μετά, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, ο δράστης «χάνεται» από τα μάτια τους και θεωρούν, πολύ πιθανό, το σκούρο σκούτερ που χρησιμοποίησε να φέρει πλέον την κανονική του πινακίδα και να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button