Αθλητικά

MLS: Ο Μέσι κράτησε την Ίντερ Μαϊάμι στην κορυφή, τρομερό γκολ από τον Αλέξανδρο Κατράνη

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν για μία ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής της Ιντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να κρατά την ομάδα του στην κορυφή του MLS, την ώρα που ο Αλέξανδρος Κατράνης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ για λογαριασμό της Ρεάλ Σολτ Λέικ.

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να κάνει τα… δικά του στο πρωτάθλημα του MLS, με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι να σκοράρει δυο γκολ στη νίκη του συλλόγου από την Φλόριντα απέναντι στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον με σκορ 4-1.

Με αυτή της τη νίκη η Ίντερ παρέμεινε στην πρώτη θέση του MLS, ένα επίτευγμα το οποίο έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Λίο Μέσι.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Κατράνης συνεχίζει ακάθεκτός, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με ένα τρομερό γκολ στο 89ο λεπτό, του αγώνα Φιλαδέλφεια Ουνιόν – Ρεάλ Σολτ Λέικ, έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο να γίνεται ήρωας για την ομάδα του.

Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο γκολ που σε επτά αγώνες του Κατράνη στο πρωτάθλημα του MLS, με τον ίδιο να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

To άρθρο MLS: Ο Μέσι κράτησε την Ίντερ Μαϊάμι στην κορυφή, τρομερό γκολ από τον Αλέξανδρο Κατράνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button