Τεχνολογία

Χάντμπολ: Η Βαλούρ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του European Cup

Την ισλανδική Βαλούρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή στον διπλό τελικό του European Cup ανδρών στο χάντμπολ (18 ή 19 Μαΐου και 25 ή 26/5).

Η ομάδα από το Ρέικιαβικ νίκησε σήμερα (28/4) τη Μινάουρ Μπάια Μάρε στη Ρουμανία με 30-24, στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό, καθώς είχε επικρατήσει και στην πρώτη αναμέτρηση με 36-28.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλούρ διατηρεί το απόλυτο στο εφετινό European Cup, καθώς προκρίθηκε στον τελικό μετρώντας 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Όσκαρ Μπιάρνι Όσκαρσον «μπήκε» στη διοργάνωση από τον 1ο γύρο και έφτασε έως τον τελικό αποκλείοντας κατά σειρά με δύο νίκες την Γκράνιτας-Κάρις (σ.σ. και τα δύο ματς έγιναν στη Λιθουανία), την Πόλβα Σέρβιτι (και τα δύο ματς πραγματοποιήθηκαν στην Εσθονία), την HC Μότορ (σ.σ. η ουκρανική ομάδα έδωσε το εντός έδρας ματς της στο Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας), τη σερβική Μεταλοπλάστικα Σάμπατς και στους προημιτελικούς άλλη μια ομάδα από τη Ρουμανία, συγκεκριμένα τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button