Αθλητικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» το παιχνίδι λόγω των Ισραηλινών οπαδών στο game 3

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι όσοι οπαδοί της βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν εισιτήριο θα μπορέσουν να βρεθούν κανονικά στην “Χάλα Πιονίρ” στο αποψινό Game 3 με τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην πλευρά των “πρασίνων”.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο Βελιγράδι (20:00, Newsit.gr, NovaSports 4), στο game 3 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague που -όπως φαίνεται- έχει και ενδιαφέρον και… εκτός παρκέ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε “άκρη” με τις Αρχές του Βελιγραδίου και ανακοίνωσε πως οι φίλοι της ομάδας που βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το αποψινό ματς, θα μπορέσουν να μπουν στην “Χάλα Πιονέρ”, με τις καλύτερες προβλέψεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 2.000 οπαδούς (τα ματς τα έδιξε κεκλεισμένων των θυρών αλλά στις εξέδρες βρίσκοντας το πολύ 300 φίλοι της).

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, υπάρχει έντονος αναβρασμός, αλλά και δυσαρέσκεια στην τάξη των “πρασίνων”. Μάλιστα, εκφράστηκε και μέσα από όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πριν πετάξει για το Βελιγράδι, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τόνισε πως η Euroleague θα πρέπει να κάνει όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των ομάδων, για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Να αναφέρουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο οι ομάδες της Euroleague -σε μίτινγκ που έγινε στην Κωνσταντινούπολη- είχαν συμφωνήσει η Μακάμπι να παίξει κανονικά στη διοργάνωση, αλλά να αγωνίζεται στο Βελιγράδι χωρίς τον κόσμο της.

Δεδομένου λοιπόν ότι η απόφαση, να αγωνιστούν οι Ισραηλινοί με κόσμο, δεν έχει περάσει από Γενική Συνέλευση (όπως επιβάλλεται) φέρνει μεγάλο πρόβλημα στην αναμέτρηση. Ακόμα και στην διεξαγωγή της.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το game 3 είναι στον “αέρα”.

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» το παιχνίδι λόγω των Ισραηλινών οπαδών στο game 3 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button