Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα 2-0: Εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει με εξαιρετικό ρυθμό και στη Βαρκελώνη, επικρατώντας άνετα του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα με 2-0 σετ (7-5, 6-3), για να βρεθεί ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρότι χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ στο πρώτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη χωρίς καν τάι μπρέικ κόντρα στον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα του στο χώμα και στη Βαρκελώνη, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας “απάντησε” με μπρέικ αμέσως μετά το μπρέικ του Ισπανού στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ και με ένα δεύτερο στο φινάλε, έκανε εύκολα το 1-0 στην αναμέτρηση.

Ακολούθησε μία “παράσταση” στο δεύτερο σετ, με τον Τσιτσιπά να κάνει το μοναδικό μπρέικ που χρειαζόταν στο έκτο γκέιμ και να διατηρεί χωρίς “πίεση” το σερβίς του για να φθάσει στο 2-0 και να πάρει τη νίκη στο ματς.

Προκρίθηκε έτσι και στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου είναι πια φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Βρίσκεται μάλιστα για 4η φορά στην καριέρα του στους “8” του συγκεκριμένου τουρνουά και ενώ προέρχεται από ένα σερί 8 νικών.

Επόμενος αντίπαλός του είναι ο Αργεντινός Ντίας Ακόστα.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα 2-0: Εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά της Βαρκελώνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button