ΓυναίκαΜόδα

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision – Αυτό είναι το act που θα παρουσιάσει

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας!

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, που πρόσφατα γιόρτασε τις διαμαντένιες πωλήσεις του album της «Poli_Ploki» που κυκλοφορεί από την Panik Records, στο act θα συμμετέχουν η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για την Σουηδία το 2011.

Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018, μέσα από μία «καυτή» χορογραφία που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018, το 2019, στο Ισραήλ, συμμετείχε σε act με τίτλο «οι θρύλοι της Eurovision», όπου ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button