Τεχνολογία

Τι δείχνει το video από τη στιγμή της δολοφονίας του Παναγιώτη Στάθη

Η «Ζούγκλα» είναι σε θέση να γνωρίζει με λεπτομέρειες το περιεχόμενο του video το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνητών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την περιγραφή που έχει στα χέρια της η «Ζούγκλα», τη στιγμή της δολοφονίας ο δράστης είναι ανεβασμένος σε μαύρο σκούτερ, φορά άσπρο κράνος, μαύρο μπουφάν μοτοσικλετιστή, καφέ (σοκολά) παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μαύρα γάντια. Πριν φθάσει στο σημείο της δολοφονίας περνά από ένα πεζοδρόμιο και ρίχνει στο έδαφος μία κίτρινη πινακίδα. Ψύχραιμα κατεβαίνει από το σκούτερ και τοποθετεί την πινακίδα στη θέση της. Όμως αυτή του η κίνηση πρόδωσε τον σωματότυπό του. Όλα αυτά συνέβησαν στην οδό Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια πλησιάζει το θύμα, και τοποθετείται με το σκούτερ παράλληλα και στην ίδια φορά κατεύθυνσης με την BMW στην οποία επιβαίνει το θύμα. Δεν κατεβαίνει από την μηχανή και όσα έχουν λεχθεί ήδη περί του αντιθέτου είναι ανακριβή και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ο δράστης ακουμπά και τα δύο πόδια του στο έδαφος για να ισορροπήσει, κρατώντας σταθερή τη μηχανή. Πυροβολεί ,αλλάζει γεμιστήρα, πυροβολεί εκ νέου και φεύγει. Συνολικά πυροβόλησε 12 φορές

Την ώρα που ρίχνει τους πρώτους πυροβολισμούς) πίσω του καταφθάνει ένα αυτοκίνητο, Ο δράστης δεν ασχολείται με το αυτοκίνητο, δεν του δίνει καμία απολύτως σημασία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βλέπει τη σκηνή, βάζει αμέσως όπισθεν και εξαφανίζεται.

Όταν φεύγει ο εκτελεστής μέσω της οδού 25ης Μαρτίου στρίβει αμέσως δεξιά στην πρώτη πάροδο επί της οδού Κρήτης.  Εκεί περνά από μπροστά του μία γυναίκα και πίσω της παιδάκι της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σε καμία στιγμή  ο δράστης δεν εισήλθε ανάποδα σε κάποιον δρόμο της περιοχής. Είχε προφανώς προβεί σε ενδελεχή χαρτογράφηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», από την εξέταση του video εντύπωση έχουν προκαλέσει στα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής τα εξής στοιχεία:

1) Η χαρακτηριστική ψυχραιμία το δράστη . Το ιδιαίτερα καθοριστικό στοιχείο που καταδεικνύει αυτήν την ψυχραιμία είναι το γεγονός ότι ο δράστης αλλάζει γεμιστήρα ώστε να είναι έτοιμο το όπλο του σε περίπτωση συμπλοκής.

2) Η αριστοτεχνικά κατασκευή της πλαστής πινακίδας κυκλοφορίας που σημαίνει ότι το μηχανάκι έφερε πινακίδα αντίστοιχου χρώματος σκούτερ.

3) Όσο και αν προσπάθησαν τα στελέχη της ΕΛΑΣ δεν εντόπισαν ακόμη κανέναν συνεργό , πράγμα παράξενο και ασυνήθιστο σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button