Αθλητικά

Ελ Αραμπί για το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: «Είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε»

Όσα είπε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν το Άστον ΒίλαΟλυμπιακός, για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάει στην έδρα της Άστον Βίλα, με τη φιλοδοξία να κερδίσει, τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πάει με μεγάλο κίνητρο στον ημιτελικό του Conference League.

Οι δηλώσεις του Ελ Αραμπί:

Είναι το μεγαλύτερο ματς του Ολυμπιακού στην ιστορία του, πως αντιμετωπίζετε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση;

Μόλις φτάνει κάποιος σε αυτό το γήπεδο δε χρειάζεται κάτι άλλο για να είναι γεμάτος κίνητρο για να αγωνιστεί σε αυτό το ματς. Μετά την πορεία που έχουμε κάνει μας αξίζει να είμαστε εδώ, είμαστε εδώ γεμάτοι προσδοκίες και με το που φτάσαμε εδώ καταλάβαμε πως ήρθε η στιγμή για αυτόν τον αγώνα.”

Η Άστον Βίλα από τα ματς που έχει δώσει έχει δείξει πως δέχεται εύκολα γκολ, είναι ένα θετικό κομμάτι αυτό για τους επιθετικούς;

Φυσικά όπως παίζουμε με όλες τις ομάδες έτσι και με την Άστον Βίλα έχουμε δει βίντεο από τον αντίπαλο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια, είναι σημαντικό για εμάς να σκοράρουμε και ας μη μετρούν τα εκτός έδρας γκολ όπως παλαιά. Είναι όμως σημαντικό να φτάσουμε στο γκολ.”

Πως θα σταματήσετε τον Γουότκινς ο οποίος έχει σημειώσει 26 γκολ στη φετινή σεζόν;

Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ένας αγώνας Ευρώπης. Έχουμε έρθει με μεγάλο κίνητρο και επιθυμία να κερδίσουμε και ελπίζουμε να σκοράρουμε πρώτοι.”

Ένα από τα ιστορικά γκολ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι δικό σου, αυτό με την Άρσεναλ επίσης εδώ στην Αγγλία, σημαίνει κάτι για εσένα η Αγγλία;

Αυτά είναι ωραία να τα θυμάσαι και δεν είναι εύκολο να τα αφήσεις πίσω σου. Ήταν μία ωραία στιγμή και αν η ομάδα μου με χρειάζεται και πρέπει να βάλω το γκολ της πρόκρισης θα ήθελα να το κάνω. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και να βοηθήσουμε την ομάδα μας για να πετύχει το στόχο της.”

To άρθρο Ελ Αραμπί για το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: «Είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button