Αθλητικά

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Το τελευταίο σφύριγμα έκρινε το παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, μετά από ένα φάουλ που έδωσαν οι διαιτητές στους Καταλανούς σχεδόν σε “νεκρό χρόνο”, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπαρτζώκας δεν έκρυψε έτσι και τον εκνευρισμό του για την απόφαση των διαιτητών και υπογράμμισε ότι ένα σφύριγμα έκρινε το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και έφερε τους Πειραιώτες με την… πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

“Η ερώτηση πώς είναι τα συναισθήματά μου, δεν έχει απάντηση προφανώς. Το καταλαβαίνετε αυτό. Αν στο τελευταίο σουτ, κάποιος σουτάρει και το άλμα του είναι από εδώ μέχρι εκεί. Είναι πολύ αμφισβητούμενο αν ήταν φάουλ, έκρινε το παιχνίδι. Φυσικά κάναμε κάποια λάθη στο τέλος.

Επιτρέψαμε τρία ανοιχτά σουτ και τα έβαλαν όλα γιατί έχουν καλή ομάδα. Αλλά το τελευταίο σφύριγμα; Δεν μπορώ να ασκήσω κριτική. 

Είναι ένα φάουλ που έκρινε το παιχνίδι. Είναι αμφισβητούμενο. Προφανώς έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ. Το τελευταίο σφύριγμά όμως; Δεν μπορώ να απαντήσω”.

To άρθρο Έξαλλος ο Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Το τελευταίο σφύριγμα έκρινε το παιχνίδι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button