Αθλητικά

«Τεράστια τιμή να είμαι προπονητής στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τους αδελφούς Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στην ομάδα στα 100 χρόνια από την ύδριση της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2026, με τον έμπειρο τεχνικό να παραμένει στο τιμόνι του συλλόγου για δυο ακόμη χρόνια.

Ο ίδιος λίγο μετά την σχετική ανακοίνωση ανέφερε πως είναι τιμή του που θα μπορέσει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό στην συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους αδελφούς Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως έχει μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κυρίους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας.

Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button