Αθλητικά

Τεντόγλου, Καραλής και Στεφανίδη δίνουν τα τελευταία τεστ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση αρκετοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, με τους Μίλτο Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καράλη και Κατερίνα Στεφανίδη να τεστάρουν την ετοιμότητα τους πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ερχόμενη Κυριακή (7/7) Εμμανουήλ Καραλής και Κατερίνα Στεφανίδη θα συνεχίσουν τους αγώνες τους.

Ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ μετά την παρουσία του στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βόλο και τα 5,93 μ. θα αγωνιστεί στο Diamond League του Παρισιού. Στην πόλη όπου θα βρεθεί σχεδόν έναν μήνα μετά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει έναν ακόμη αγώνα με δυνατούς αντιπάλους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη από την άλλη θα βρεθεί στο Χένγκελο. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην ολλανδική πόλη. Η Στεφανίδη φέτος έχει ξεπεράσει τα 4,73 μ. επίδοση που της έδωσε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Τον τελευταίο του αγώνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα διεκδικήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει στο Τόκιο θα κάνει και ο Μίλτος Τεντόγλου.

Την Τρίτη (9/7) ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ. Στην Ουγγαρία ο Τεντόγλου θα τεθεί αντιμέτωπος με ορισμένα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος.

To άρθρο Τεντόγλου, Καραλής και Στεφανίδη δίνουν τα τελευταία τεστ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button