Αθλητικά

Τα «έσπασαν» στον Κωνσταντίνο Αργυρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Το τραγούδι του Ιωάννη Παπαπέτρου και το ζεμπέκικο του Ντίνου Μήτογλου

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το κέφι να ατέλειωτο. 

Ο Παναθηναϊκός μετά από μια εκπληκτική σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν ο μεγάλος νικητής, με το «τριφύλλι» να κατακτά το πρωτάθλημα της Basket League και να ολοκληρώνει ιδανικά την σεζόν.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος για τη χρονιά μετά την Εuroleague, με τους «πράσινους» να θέλουν να το γιορτάσουν, πηγαίνοντας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

To κλίμα όπως είναι λογικό ήταν πολύ καλό, με σύσσωμη την ομάδα του Παναθηναϊκού να δίνει το παρών και να διασκεδάζει με τη ψυχή της τα επιτεύγματα του συλλόγου.

Μάλιστα αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στο μαγαζί, με τους ίδιους να μπαίνουν στο κλίμα και να φωνάζουν ρυθμικά ορισμένα συνθήματα της ομάδας.

Άλλωστε παίκτες και κόσμος τη φετινή σεζόν αποτέλεσαν ένα δυναμικό συνδυασμό, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση των δυο τροπαίων. Αξίζει να σημειωθεί

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβηκαν επάνω στην πίστα και χόρεψαν, με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου να ξεχωρίζουν.

 

To άρθρο Τα «έσπασαν» στον Κωνσταντίνο Αργυρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Το τραγούδι του Ιωάννη Παπαπέτρου και το ζεμπέκικο του Ντίνου Μήτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button