Αθλητικά

ΑΕΚ – Λαμία: «Όλοι στο πλευρό της ομάδας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με αίσθημα ευθύνης» αναφέρουν στην Ένωση

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από τη “σέντρα” του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για το φινάλε των πλέι οφ της Super League (20:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1 HD).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή των φίλων της, ενόψει του αγώνα με τη Λαμία στην OPAP Arena. “Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με αίσθημα ευθύνης και πάντα με βασικό γνώμονα την προστασία της”, αναφέρεται από την Ένωση.

Παράλληλα, η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να μείνει “… μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης στον αγωνιστικό χώρο, αποτελεί αξιόποινη πράξη βάσει των πρόσφατων αποφάσεων της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει πως επιλαμβάνεται η Αστυνομία και προβλέπεται διαδικασία σύλληψης”.

Υπενθυμίζεται πως για να στεφθεί απόψε το βράδυ η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Φίλοι της ΑΕΚ

Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη και σήμερα, στο τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τη Λαμία. Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με αίσθημα ευθύνης και πάντα με βασικό γνώμονα την προστασία της.

Σας υπενθυμίζουμε πως και για το σημερινό παιχνίδι ισχύουν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παγιωθεί με βάση τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις τους τελευταίους τρεις μήνες.

Αγαπητοί φίλαθλοι. Σας υπενθυμίζουμε πως το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι θύρες (17.00). Κάθε παραβατική συμπεριφορά επισημαίνεται από το κύκλωμα και υπάρχουν πολύ σοβαρές κυρώσεις σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από τις πιθανές τιμωρίες για την ομάδα μας. Τιμωρίες που ισχύουν και για την επόμενη σεζόν.

Κάθε ενέργεια που αντίκειται στους κανόνες ασφαλείας, όπως ρίψη αντικειμένων ή κροτίδων, άναμμα καπνογόνων ή βεγγαλικών, γίνεται άμεσα αντιληπτή μαζί με τον παραβάτη.

Σας εφιστούμε την προσοχή, επίσης, στην ανάγκη να μείνετε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης στον αγωνιστικό χώρο, αποτελεί αξιόποινη πράξη βάσει των πρόσφατων αποφάσεων της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει πως επιλαμβάνεται η Αστυνομία και προβλέπεται διαδικασία σύλληψης.

Φίλοι της ΑΕΚ, προστατέψτε το γήπεδο μας. Είναι η περιουσία της ΑΕΚ, άρα είναι περιουσία όλων μας. Είναι το σπίτι όλων μας. Μείνετε μακριά από κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά, μείνετε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Προστατέψτε την ομάδα μας και τους εαυτούς σας.

Τέλος, τονίζεται ότι σήμερα η διέλευση πεζών από το ανοικτό πάρκινγκ (από την πλευρά της Νέας Ιωνίας) δεν θα είναι εφικτή λόγω των μέτρων ασφαλείας για το παιχνίδι.

Πάμε όλοι μαζί για την τελευταία μεγάλη μάχη της σεζόν, κοντά στην ομάδα μας, κοντά στην ΑΕΚ!”

To άρθρο ΑΕΚ – Λαμία: «Όλοι στο πλευρό της ομάδας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με αίσθημα ευθύνης» αναφέρουν στην Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button