Τεχνολογία

Ηγουμενίτσα: Περιπλανώμενα περιπολικά – Ο ΟΛΗΓ έκανε έξωση στην Αστυνομία

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ηγουμενίτσα με τον ΟΛΗΓ και τα εξ Ιταλίας αφεντικά του να έχουν αναστατώσει την πόλη και τη λειτουργία της. Η Δημοτική Αρχή είναι επισήμως απούσα και μάλλον αδύναμη να αρθρώσει έστω και μία λέξη για τα τεκταινόμενα.

Ο ΟΛΗΓ προχώρησε στο κλείσιμο ζωτικών χώρων στάθμευσης στο παλιό λιμάνι και παράλληλα έκανε έξωση στην Αστυνομία απαιτώντας την απομάκρυνση των οχημάτων που μέχρι τώρα στάθμευαν ακριβώς απέναντι από το Μέγαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέοι χώροι για τα αστυνομικά οχήματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν και ορισμένοι που έχουν υποδειχθεί από παράγοντες του Δήμου βρίσκονται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από τη Διεύθυνση.

Πέραν αυτού όμως δεν υπάρχουν αποφάσεις ούτε από την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων, ούτε από το Δημοτικό Συμβούλιο πού να προσδιορίζουν νέους χώρους στάθμευσης.

Έτσι προς το παρόν τα περιπολικά είναι περιπλανώμενα στην πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ προκύπτει μείζον θέμα στη λειτουργία της αστυνομίας η οποία πρέπει να έχει οχήματα κοντά στην έδρα της για να παρεμβαίνει σε όποιο περιστατικό προκύψει..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: epiruspost.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button