ΓυναίκαΜόδα

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Η αδημοσίευτη φωτογραφία για την 13η επέτειο του γάμου τους

Τη 13η επέτειο του γάμου του γιόρτασαν χτες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Με αφορμή τη ξεχωριστή αυτή ημέρες ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν ένα πορτρέτο από την ημέρα του γάμου τους. Η ασπρόμαυρη λήψη, που τραβήχτηκε από τη φωτογράφο Millie Pilkington και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τους νεόνυμφους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον παραμυθένιο γάμο τους.

Ο πρίγκιπας William, φορώντας την κόκκινη στολή της Ιρλανδικής Φρουράς, κρατά τη γυναίκα της ζωής του από τη μέση. Η Kate Middleton από την άλλη, φορούσε σατέν και δαντέλα σε ένα νυφικό που είχε σχεδιάσει η Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen.

Για την ημέρα του γάμου της δανείστηκε την αστραφτερή τιάρα Cartier Halo από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ – σηματοδοτώντας την πρώτη από τις πολλές στιγμές με τιάρα για τη μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο William και η Kate, οι οποίοι τη φετινή χρονιά πέρασαν την επέτειό τους ιδιωτικά, έγραψαν στη λεζάντα: «Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια!»

Η περίσταση έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για το ζευγάρι εν μέσω της συνεχιζόμενης χημειοθεραπείας της Kate μετά τη διάγνωση καρκίνου. Ο πρίγκιπας βρίσκεται επί του παρόντος σε μειωμένο πρόγραμμα από τα βασιλικά του καθήκοντα για να στηρίξει τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά στη μάχη την οποία με αξιοπρέπεια δίνουν.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button