Αθλητικά

Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα και πάθαμε εγκεφαλικό»

Αρχικά, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: «Όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα υποδυθώ το κακό παιδί, είπα “θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είμαι με τη Βάνα Μπάρμπα”. Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα για να γυρίσει μία σκηνή που έπρεπε να ανέβει σε μία ελιά, πάθαμε εγκεφαλικό. Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός».

Στην συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε από την πλευρά της: «Ο Λευτέρης Καπώνης ήταν ο συνδετικός κρίκος για το “Σημάδι του έρωτα”. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Καπώνη ήταν “για τι λεφτά μιλάμε;”, μου λέει “θα διαβάζεις όμως”. Ο Στράτος ήταν δοσμένος στη δουλειά, εγώ ήμουν λίγο ερωτευμένη, αγαπούσα τη ζωή περισσότερο από την τέχνη μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήμουν σε μία σκηνή πάνω σε ένα άλογο, έβγαλα μία χτένα να χτενιστώ κι έπεσε πάνω στο άλογο που αφήνιασε, παραλίγο να σπάσουμε το κεφάλι μας. Με τον Στράτο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, υπήρχε μία χημεία που άρεσε στον κόσμο. Ήμασταν φίλοι με τον Γιάννη Πάριο, ήρθε στο γύρισμα κι έγραψε το “Δώσε μου λιγάκι ουρανό” σε ένα πακέτο τσιγάρα. Η Τζένη Μπότση είχε πολύ σεξαπίλ, βγαίναμε μαζί μετά τα γυρίσματα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button