ΓυναίκαΜόδα

Ελένη Μενεγάκη: Θα συνεργαστεί με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali μετά την αποχώρησή της από το Mega;

Όπως έγινε γνωστό από την προηγουμένη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Mega μετά από τρία χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη» στη μεσημεριανή ζώνη.

Μάλιστα, η απόφαση είναι αμετάκλητη, αφού η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε μετά τη λήξη της εκπομπής τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή κατεβάζει οριστικά ρολά στο Mega, με το τέλος της σεζόν.

Τα σενάρια που υπάρχουν μέχρι στιγμής 

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν είναι πως η ωραία Ελένη βρίσκεται στο στόχαστρο του Τούρκου παραγωγού, Acun Ilicali. Ο ισχυρός άντρας των media έχει αποδείξει πως ό,τι θέλει μπορεί να το αποκτήσει.

Ο Acun Ilicali, ακόμα και αν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για τον χώρο που θα έχει στο πρόγραμμα μιας και αυτή τη στιγμή, η ισχύουσα συμφωνία του αφορά μόνο την απογευματινή αλλά και βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του βεβαίως έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει κρούση ή πρόταση.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η «κλειστή» πόρτα του Star

Από την άλλη υπάρχει και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει ένα μέρος της ψυχαγωγίας στον Alpha (κανάλι από το οποίο αποχώρησε η Ελένη το 2020 και πολύ δύσκολα θα επέστρεφε καθώς έχει «στρωμένη» πρωινή ζώνη) και στο Open Tv.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πόρτες είναι κλειστές στο Star Channel για την Ελένη Μενεγάκη καθώς με τις υπάρχουσες συνθήκες, και με τις ήδη διαμορφωμένες ζώνες, δεν υπάρχει χώρος για την εκπομπή «Ελένη».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button