Αθλητικά

Στο εδώλιο εκ νέου ο δολοφόνος της Μακρινίτσας – Τι ισχυρίστηκε ο 36χρονος που σκότωσε την σύζυγό του και τον αδερφό της

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας το διπλό έγκλημα στη Μακρινίτσα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2021. Στο εδώλιο κάθεται ο 36χρονος σήμερα κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια κάθειρξη για την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του και του αδερφού της και τον τραυματισμό της πρώην πεθεράς του.

Απολογούμενος, νωρίτερα σήμερα, ο 36χρονος επικαλέστηκε μειωμένο καταλογισμό και υποστήριξε ότι δεν θυμάται τι συνέβη τη μοιραία μέρα, 5 Απριλίου του 2021. «Να αλλάξει η ποινή» ψέλλισε όταν ρωτήθηκε από την έδρα σχετικά με το τι θέλει από το δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του σύμφωνα με το κατηγορητήριο και ζήτησε να μην του αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, ενώ προηγήθηκαν οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων και αστυνομικοί, οι οποίοι, μάλιστα, μίλησαν για πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας είχε κρίνει ένοχο τον 36χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι μπήκε στο σπίτι της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του και της κατάφερε μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, ενώ, στη συνέχεια, μαχαίρωσε θανάσιμα και τον 29χρονο αδερφό της και τραυμάτισε την πρώην πεθερά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button