Τεχνολογία

Στον Άρειο Πάγο το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για τον Αυγενάκη

Η Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε απέστειλε επιστολή στον Άρειο Πάγο σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αφορούσε τη συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος φαίνεται να επιτέθηκε σε υπάλληλο που δεν καθυστέρησε μια πτήση προκειμένου να μην τη χάσει ο βουλευτής της ΝΔ. Η Ομοσπονδία ζητάει τη διερεύνηση του συμβάντος, αλλά και τη διερεύνηση των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν αυτές που προβλέπονται από τον νόμο.

Στην επιστολή προς την Εισαγγελέα, η Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε παραθέτει και το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για το περιστατικό, ώστε να υπάρχει στη διάθεση του Αρείου Πάγου οπτικοακουστικό υλικό του συμβάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε σχετικά:

«Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο δίνει στη δημοσιότητα την από 3/7/2024 κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία ζητείται η άμεση διερεύνηση το περιστατικού, να συλλεχθεί, ελεγχθεί και να μην αλλοιωθεί – καταστραφεί το οπτικοακουστικό υλικό των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη, καθώς και να διερευνηθεί αν το συγκεκριμένο συμβάν κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας του αεροδρομίου από τη στιγμή που επιλήφθηκε αστυνομία του. Αν όχι, να διερευνηθεί ποιοι λόγοι οδήγησαν στη καταγραφή και την απόκρυψη ενός τέτοιου γεγονότος».

Την επιστολή της Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button