lifestyle

Στεφανία Γουλιώτη: Είδα όλη την πορεία του ανθρώπου μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα

Τη Στεφανία Γουλιώτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Άννα Δρούζα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (17.06.2024) οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και γεμάτη συζήτηση στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Η Στεφανία Γουλιώτη εξομολογήθηκε στην κάμερα του OPEN τη σχέση της με τον θάνατο, αναφορικά με τη διπλή απώλεια που βίωσε: Τον χαμό του πατέρα της, αλλά και του πρώτου της αγοριού.

«Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση, άρα ίσως μπορέσεις κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς και με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν 7 χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα να είναι στη ΜΕΘ, ένα σώμα που να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο, αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα πριν φύγει. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα θυμό μαζί του», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Είχε πολύ στενό τρόπο σκέψης, μου έλειπε η κατανόηση από τον πατέρα μου, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να ”ανοίξω”. Το έψαχνα απελπισμένα αλλού και το βρήκα τελικά στο θέατρο. Κανένας γονιός δεν αποδέχεται τα παιδιά του. Απλώς κάποιοι δεν τα ενοχλούν», υποστηρίζει στη συνέχεια η Στεφανία Γουλιώτη.

«Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων», περιέγραψε σε άλλο σημείο η δημοφιλής ηθοποιός.

To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Είδα όλη την πορεία του ανθρώπου μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button